Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

POKECRAFT [mod Pokécube][No Lag][Launcher][100 slotów][24/7][DEDYK][arena splef/poekmon/PvP][250 nowych mobów][nowe rudy i rośliny][poszukuje adminów]

KlaKier23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ZAPOWIEDŹ

911h.png

Start przewidywany na początek maja ZAPRASZAM

Pytania zadawane przez was

Alek12333, dnia 20 Kwie 2013 - 10:56, napisał:
ej a będą beta testy??

tak będą ponieważ jest to pierwszy taki serwer w Polsce ja narazie nie znalazłem większych bugów ale testy się odbędą

Jaca777, dnia 19 Kwie 2013 - 20:34, napisał:
OMG. Ale serwer... Gdyby to wypaliło! Napewno bym grał. Nie jestem fanem pokemonów, ale jak to czytam...! To aż się doczekać nie mogę. Chociaż w takich serwerach ( jak mówił pan SuccubusSlayer ) łatwo o spitolenie roboty przez brak chęci, czasu lub innych... elementów koniecznych. Mam nadzieje że ich wam nie zabraknie.

nie zabraknie jestem sam i powoli sklejam to w całość chciałbym troche wskazówek od was co można by jeszcze wrzucić na tego serwa

Alek12333, dnia 19 Kwie 2013 - 20:31, napisał:
będzie premium czy nonpremium??

Serwer będdzie No-Premium

SuccubusSlayer, dnia 19 Kwie 2013 - 20:30, napisał:
Fajnie by to było tylko się boje że to fake jest .

. i Będzie tak jak z pozostałymi?..
Projekt został wycofany z powodu nachalności użytkowników "Mpc forum?"

Nic z tych rzeczy właśnie chciałby aby serwer łapał jak najwięcej ludzi i jeżeli hosting nie nawali powinno być wszystko ok

Pliki v1.20

https://www.dropbox.com/s/vozhpql4uopoz3x/.minecraft.zip

Skan

http://img534.imageshack.us/img534/2180/skanh.png

IP:

s50.mineserv.eu:48992

Konkurs wiedzy pokemon

TheAnayer - 1

Nightingale - 2

Nostale - 3

Alek12333 - 3

Saquato - 1

Woojsman - 2

A kalesony kurwa

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Maja? KU**AAAAAAAA DAWAĆ MI TO JUŻ JutRO :DDD

Jestem wielkim fanem pokemonów czekam aby stać się liderem grup w całym świecie JESTEM GOTÓW WŁĄCZAĆ TUTAJ ZARAZ SERWER !

Już klikam śledź macie tutaj szybko wystartować bo poprostu puszczę.... Dawać instalkę i serwer ON :D

Opublikowano

OMG. Ale serwer... Gdyby to wypaliło! Napewno bym grał. Nie jestem fanem pokemonów, ale jak to czytam...! To aż się doczekać nie mogę. Chociaż w takich serwerach ( jak mówił pan SuccubusSlayer ) łatwo o spitolenie roboty przez brak chęci, czasu lub innych... elementów koniecznych. Mam nadzieje że ich wam nie zabraknie.

708121422388637873334.png

Opublikowano

nie nazwał bym tego problemamami tylko mapa jest przepełnionoa pokemonami i na początku będzie ciężko przeżyć jak np zaatakuje nas stado butterfly-ów xD

ale pewien kolega z mpc wlaśnie się tym zajął

A kalesony kurwa

Opublikowano

ej a będą beta testy??

tak będą ponieważ jest to pierwszy taki serwer w Polsce ja narazie nie znalazłem większych bugów ale testy się odbędą

nie zabraknie :P jestem sam i powoli sklejam to w całość chciałbym troche wskazówek od was co można by jeszcze wrzucić na tego serwa

będzie premium czy nonpremium??

Fajnie by to było tylko się boje że to fake jest :).

. i Będzie tak jak z pozostałymi?..

Projekt został wycofany z powodu nachalności użytkowników "Mpc forum?"

Nic z tych rzeczy właśnie chciałby aby serwer łapał jak najwięcej ludzi i jeżeli hosting nie nawali powinno być wszystko ok

A kalesony kurwa

Opublikowano

nie zabraknie :P jestem sam i powoli sklejam to w całość chciałbym troche wskazówek od was co można by jeszcze wrzucić na tego serwa

Mistrzu dawaj mi tutaj zaraz instalkę i IP serwera bo zaraz serio nie wytrzymam do końca kwietnia -,-

Wskazówek - BRAK Taki serwer to jest cudo bez wskazowek , DAWAJ Start :D serio bedę spamił :DD Rifreszuje co 5 minut..

Opublikowano

@top
Zapewniam to nie jest 1 serwer w Polsce... MyCraft wypuścił ostatnio podobny zresztą na YT jest z 5 takich serwerów ;] Jednak brawa za zastosowanie innego moda niż PixelmonMod za to należy się pochwała, podsumowując pewnie zagram gdyż zaciekawiły mnie rośliny i te 250 pokemonów (pixelmon zawiera ok 150) :)

Ps. Jeśli szukacie pomocy w budowie mapy itd zapraszam na mój profil na PlanetMInecraft link w profilu .

s4ElBud.png
Opublikowano

Serwer wygląda na prawdę ciekawie nie mogę się doczekać startu na 100% zagoszcze na serwerze tak ps. Wiadomo kiedy start bety i czy będzie otwarta? :P

Opublikowano

@top

Zapewniam to nie jest 1 serwer w Polsce... MyCraft wypuścił ostatnio podobny zresztą na YT jest z 5 takich serwerów ;] Jednak brawa za zastosowanie innego moda niż PixelmonMod za to należy się pochwała, podsumowując pewnie zagram gdyż zaciekawiły mnie rośliny i te 250 pokemonów (pixelmon zawiera ok 150) :)

Ps. Jeśli szukacie pomocy w budowie mapy itd zapraszam na mój profil na PlanetMInecraft link w profilu .

pisząc żę to jest pierwszy serwer w polsce miałem namyśli że z tym modem bo pixelmon jest znany a pozatym tam odbywa sie turowa walka pokemon a na tym serwerze walka odbywa sie w czasie rzeczywistym ;p

a wracając do pokemon to może być ich jeszcze wiecej z racji że ludzie cały czas piszą doadatki zawieirające nowe moby :D

A kalesony kurwa

Opublikowano

ok pliki dla chetnych wrzucone można sobie powoli ogarnąć moda na single pobrany plik należy wypakować w folderze dane aplikacji

(start -> uruchom -> wpisz %appdata% -> enter) i zastąpić bierzący plik .minecraft w razie problemów pisać

A kalesony kurwa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...